
A budai Vár egyik ékszerdobozában a De la Motte–Beer-palotában a Budavári Palotanegyed saját borait kóstolhatják meg az érdeklődők. Az „Ybl szakálla” névre keresztelt zamatos, illatos, száraz fehér és a „Hauszmann bajusza” elnevezésű karakteres, fűszeres, vörös cuvée mellett a régi budai szőlőfajták és az etyek-budai borvidék jellegzetességeiről is mesél Szentesi Katalin, a Szentesi Pincészet borásza
Milyen anyagokat, technikákat használt a paraszti építészet a századfordulón? Hogyan építkezhetett az, aki Promontor környékén szeretett volna a családjával letelepedni? Ezekre a kérdésekre válaszol Fuchs József faműves, akivel az érdeklődők elkészíthetik saját házmakettjüket.
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!