Keress élményt - Tervezz útvonalat - Utazz Magyarországon
Helyszínek
Események
Kiemelt szálláshelyek
Útitervek
Élmény ajánlat piactér
Jegyértékesítés
Szállásfoglalás

Partner belépés Regisztráció

Program


Aktuális előadások



Az előadás témája: A látható gondolat, ami az univerzum egységes nyelve.Nem ezoterika, nem misztika, hanem tudományos igényű, de jól érthető előadás.
 

Ez az állítás forradalmi, az akadémiai fizika vonakodik elfogadni. A mérhető gondolat a mai akadémiai tudomány szerint az agy elektromágneses jele. A tudomány abban is egyetért, hogy a gondolat több, mint az agy elektromágneses jele, de hogy mi a gondolat, azt nem tudja. A gondolat erő. Ez egyszerű eszközökkel is kimutatható és mérhető. A gondolat képes pl. kis méretű, egyszerű, jól megtervezett eszközöket mozgatni (Lajtner Gépek). A mérés mozgásváltozáson alapul. Ez a mozgás lehet kvantummechanikai vagy szabad szemmel is látható mozgás.

Miért érdemes a gondolaterőt mérni? Mert visszajelzést ad általános mentális állapotunkról. A mérés kapcsán a gondolaterő tudatos használatát is meg lehet tanulni.

Az öntudatlanul használt gondolaterő alapvető születési adottságunk. A tudatosan használt gondolaterő egy újonnan felfedezett, ősi képesség, mellyel magunkra és a külvilágra egyaránt hatással vagyunk. Mire hat a gondolaterő? Élőre és élettelenre. Sejtre, növényre, állatra, emberre és élettelen tárgyakra. A gondolaterő orvosi és technológiai lehetőségei beláthatatlanok. Másrészt a gondolat erő kijelentés komoly fizikatudományi problémát jelent, mert az ismert négy alapvető kölcsönhatás (négy alapvető erő) egyikébe sem fér bele. A fizika szerint tehát nem létezik. A mozgatható Lajtner Gépek szerint létező erő, különben nem mozognának. És mérhető erő.

A gondolaterő mérése egészen új távlatokat nyit a technológia, a fizika, a filozófia, az orvostudomány, a pszichológia stb. területén. És főként abban segít, hogy képesek legyünk gondolaterőnket tudatosan használni saját életünk, egészségünk javítására és környezetünk jobbá tételére.

Előadó: Lajtner Tamás az MTA köztestületi tagja, a közgazdaságtudományok kandidátusa, kutatási területei: gazdaságpolitika, számítástechnika.
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Regisztráld turisztikai helyedet, eseményedet vagy regisztrálj felhasználóként!