Keress élményt - Tervezz útvonalat - Utazz Magyarországon
Helyszínek
Események
Kiemelt szálláshelyek
Útitervek
Élmény ajánlat piactér
Jegyértékesítés
Szállásfoglalás

Partner belépés Regisztráció

Program


Aktuális előadások



Adventi hangversenyünket az idei esztendőben romantikus és népi köntösbe öltöztetjük. Elsőként Kutrik Bence népies hangvételű darabja csendül fel. Gershwin bölcsődala a karácsonyi időszak békéjét idézi. Bizet fergeteges műve a gyermekek örömét és önfeledt játékát mutatja be, sok zenei leleménnyel és féktelen száguldással. Respighi műve három Botticelli-festményt tár elénk: első tétele a Tavasz című festményt mutatja be játékosan; a második a Királyok imádását idézi ünnepélyes nyugalommal, a harmadik pedig Vénusz születését eleveníti meg végtelen könnyedséggel és kecsességgel. Végezetül hallgassák meg Dvořák vonósszerenádját, amely egy sokszínű táncmulatságba invitál minket, ahol vérpezsdítő és érzelemgazdag zenéket hallhatnak a keringőtől a falusi táncmulatságig.

 

Kutrik Bence: Adventus
Gershwin: Lullaby vonószenekarra
Bizet: Jeu d’enfants
Respighi: Trittico Botticelliano
Dvořák: Vonósszerenád

 

Budafoki Dohnányi Zenekar

vezényel: Cser Ádám

Ajánló


A Haydneum zeneakadémiai bérletének első hangversenyén A teremtést a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar szólaltatja meg Vashegyi György vezényletével.

Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Regisztráld turisztikai helyedet, eseményedet vagy regisztrálj felhasználóként!