Keress élményt - Tervezz útvonalat - Utazz Magyarországon
Helyszínek
Események
Kiemelt szálláshelyek
Útitervek
Élmény ajánlat piactér
Jegyértékesítés
Szállásfoglalás

Partner belépés Regisztráció

Program


Aktuális előadások





A frissen megnyílt Víg Szalonban beszélgetésekkel egybekötött vetítéssorozatot tervezünk a Víg125 film részeiből. Az egyes vetítések után az érdeklődők találkozhatnak a film alkotóival és szereplőivel.

A 4 részes film bemutatja a Vígszínház 1896-tól 2021-ig tartó 125 éves történetét, felvillantja a fontosabb fordulópontokat, az örömteli és fájdalmas pillanatokat. A kincset érő dokumentumokkal, soha nem látott archív felvételekkel, interjúkkal és előadásrészletekkel illusztrált filmben a kulisszák mögötti történeteket játékfilmes eszközökkel mesélik el az alkotók. A szereplők és a megszólalók között megtaláljuk a társulat egykori és mai tagjait, a főszereplő pedig maga az épület, vagyis a Vígszínház.

Az 1. részben megismerhetjük a Víg építésének és indulásának a körülményeit. Szó esik az első évtizedek sikereiről és nehézségeiről, a világháborúk, a gazdasági válság és a spanyolnátha járvány hatásairól.

A vetítés utáni beszélgetés résztvevői: Gajdó Tamás színháztörténész, Márkus Luca színész,
Wunderlich József színész, Paczolay Béla rendező és Kovács Krisztina dramaturg.


A játékfilmes jelenetekben a társulat színészei játszanak: Antóci Dorottya, Balázsovits Edit, Bölkény Balázs, Csapó Attila, Dengyel Iván, Dobó Enikő, Ertl Zsombor, Gyöngyösi Zoltán, Hegedűs D. Géza, Hegyi Barbara, Hirtling István, Horváth Szabolcs, Igó Éva, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Kern András, Kopek Janka, Kövesi Zsombor, Kőszegi Ákos, Kútvölgyi Erzsébet, Lukács Sándor, Márkus Luca, Méhes László, Orosz Ákos, Puzsa Patrícia, Rudolf Péter, Stohl András, Szántó Balázs, Szilágyi Csenge, Telekes Péter, Waskovics Andrea és Wunderlich József.

Ajánló


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban

Giuseppe Verdi OTELLO Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Regisztráld turisztikai helyedet, eseményedet vagy regisztrálj felhasználóként!