Keress élményt - Tervezz útvonalat - Utazz Magyarországon
Helyszínek
Események
Kiemelt szálláshelyek
Útitervek
Élmény ajánlat piactér
Jegyértékesítés
Szállásfoglalás

Partner belépés Regisztráció

Program


Aktuális előadások



Operett, hungarikum - Egy ízig-vérig magyar műfaj, amelyet az egész világon ismernek, szeretnek, énekelnek.

Szerelem, romantika, humor - vidámság, csodálatosan megkomponált dallamok, pazar egyedülálló látvány világ,a Monarchia Operett védjegyének számító pompás és a csillogó kosztümök, valamint a Monarchia Operett Színház sztár szólistái, akiket évek óta szeret és visszavár a közönség.

2025 Jubileumi Randevú az operettek királyaival

Kálmán Imre, Lehár Ferenc és a 125 éve született Johann Strauss legszebb és legismertebb melódiái egy 2 felvonásos szuper produkcióban.

Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Bajadér, Cirkuszhercegnő, a Víg özvegy, a Mosoly országa, Denevér, Cigánybáró

Világhírű operettek, varázslatos dallamok, csodálatos ritmusok a műfaj legjobb előadóinak tolmácsolásában. Köszöntsük együtt az újévet a legnépszerűbb keringőkkel, polkákkal, vad tangókkal, és a kihagyhatatlan dübörgő magyar csárdásokkal!

A Monarchia Operett Színház vadonatúj gálaműsora fényűző paloták világába kalauzolja el a nézőket a, ahol az elegáns bécsi keringők közepette megjelennek a magyar nemesek és tetőfokára hág a tüzes hangulat és a magyar vircsaft.

2 óra kalandozás a keringők királyainak városaiba: Megidézzük Sissi bécsi keringő báljait, de elénk tárul a békebeli Budapest időszaka is, ahol egy felejthetlen estére életre kelnek az arisztokraták, kiderülnek a királynők, hercegnők titkos történetei, megjelenik egy igazi magyar cigánykaraván is, de megmutatjuk azt is, hogy hogyan is vígadnak a magyarok. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve, fülbemászó dallamokkal és az operett csodálatos szórakoztató világával, percenként változó látványképpel és a Monarchia Operettől megszokott csodálatos jelmezekkel. 

Közreműködnek a Monarchia Operett szólistái és zenekara.

 

Ajánló


Koncertszerű operaelőadás két felvonásban, egy szünettel, olasz nyelven

Boban Marković újra a Müpa színpadán robbantja be az évet!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Regisztráld turisztikai helyedet, eseményedet vagy regisztrálj felhasználóként!