
Nyers vegán ételkészítő workshop - NAPFÉNYES FŐZŐTANFOLYAMOK
A nyersvegán konyha titkai – ételkészítő workshop élményvacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje
A nyersvegán konyha titkai – ételkészítő workshop élményvacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje
Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes recepteket keresel?
Ráadásul örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod?
Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk ételkészítő workshopjára, és máris nekilátunk az alkotásnak!
Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk.
Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed.
MENÜ:
Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó
Miért jó a nyersvegán étrend?
- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű
Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?
- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek
Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!
A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:
- 15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
- 10 éve tart tanfolyamot nektek
- daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
- élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát
PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés
Közös vacsora
A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
Korhatár: 15 év.
SZERETETTEL VÁRUNK!
Szikra Dávid nyersvegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai
Friss házi limonádé, hűsítők, pogácsa – fent, az Étteremben pedig jobbnál jobb vegán ételek várnak. Ebédelj vagy vacsorázz, lazíts nálunk!
Kösd össze esti programodat egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 20% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével ), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket.
Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.
Asztalfoglalás telefonon és online: 06-20-311-0101
https://reservours.com/v2/napfenyesetterem/tablereservation
Műsorainkat 14 éven felülieknek ajánljuk.
Egy igazi klasszikus népmese, melyet szeretettel ajánlunk főként az óvodás és kisiskolás korosztálynak.
Steigervald Krisztián generáció kutató számos nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról szól, szóban és esetenként…
A Világjárók sorozat keretében ezúttal Komjáti Viktória, a Helló Izland bloggere mesél nekünk Izland lenyűgöző tájairól, természeti csodáiról és a…
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.